Yin Yoga

Een moment van rust en ontspanning. Even opladen. Een investering in jezelf.

Balans

Yin en Yang zijn overal in het leven. Ze complementeren elkaar. Ze kunnen niet zonder elkaar. Wanneer Yin en Yang in balans zijn, ervaar jij harmonie.

Ontspanning is energie

Rust en ontspanning zijn een basis ingrediƫnt van een leven vol energie.

Drie eenheid

Yoga bestaat uit asana’s (houdingen), pranayama (ademhaling) en meditatie.

Momentje voor jezelf

We geven zo veel aan anderen dat we onszelf vaak vergeten. Terwijl een momentje voor jezelf zo belangrijk is.

Perspectief

Wanneer lichaam, geest en ziel in balans zijn, zie je vaker het positieve.

Nieuwsgierigheid

Wanneer je ruimte ervaart kun je jouw nieuwsgierigheid volgen. Het zal je de mooiste plekken laten zien.

Ik ben nieuwsgierig

Studio Zee is de plek waar mijn passie voor Yin Yoga, Mindfulness, Oosterse Elementen Leer en de kracht van taal en mindset samenkomt.Heb je een vraag voor mij? Ik lees hem graag.

FAQ

Wat is Studio Zee?

Studio Zee is waar Yin Yoga, Mindfulness en de kracht van taal en mindset samenkomt. Het is een plek waar jij kunt ontspannen, opladen en inspiratie kunt opdoen om zo het meeste uit jezelf te halen.

Is Studio Zee voor mij?

Studio Zee is voor iedereen die wilt investeren in zichzelf door een moment van rust en ontspanning in te bouwen. Je kunt hier experimenteren met diverse disciplines, met een focus op Yin Yoga.

Waarom de naam Studio Zee?

‘Studio’ refereert naar een fysieke plek van zelfontwikkeling en ‘Zee’ naar alle magische aspecten die zich in het water element manifesteren. Het hele verhaal lees je in mijn blog ‘What’s in the name’.

Wat is Yin Yoga?

Bij Yin Yoga houd je op ontspannen wijze yogaposes 2-5 minuten aan. Het brengt zo rust en ruimte in je lijf en geest. Door het langzaam rekken en strekken kan je energie weer vrij door het lichaam stromen. Het is een mooie aanvulling op de Yang/actievere energie in je leven.

Wat moet ik aan tijdens Yin Yoga?

Yin Yoga wordt ook wel ontspanningsyoga genoemd. Je bent minder actief dan bij ‘normale’ yoga. Comfortabele en warme kleding is aan te raden. Zelf draag ik altijd normale Yoga outfit en een paar dikke sokken.

Wat zijn de voordelen van Yin Yoga?

Yin Yoga bied je lichaam en geest rust. Het stimuleert de doorbloeding van verbindende weefsels in je lichaam. Yin Yoga helpt goed bij stress gerelateerde en burn-out klachten.

Probeer de eerste les gratis!

Overweeg je om Yin Yoga een keer te proberen? Volg je nieuwsgierigheid.