About Studio Zee

Welkom bij Studio Zee! Dit is de plek waar volwassenen en kinderen kunnen ontspannen, ontdekken en spelen. Een plek waar je op laagdrempelige wijze kennis kunt maken met (Yin) Yoga en Reiki. 

Mijn aanbod is gebaseerd op het vertrouwen dat alles in het universum met elkaar is verbonden. En dat ik (en dus jij) altijd invloed hebt op het leven door energie/gedachten en daden. Wellicht niet dat je invloed hebt op alles in het leven, maar je hebt altijd de keuze in hoe je omgaat met de dingen die er gebeuren in je leven. En waar energie/gedachten en daden in harmonie zijn, voel jij de flow en het geluk van het leven. Door je lijf in een staat van ontspanning te brengen, je gedachten opnieuw te programmeren en je open en nieuwsgierig op te stellen voor spiritualiteit bewandel je jouw pad op jouw tempo en op jouw manier. 

 Het gebalanceerde aanbod van Studio Zee bestaat nu uit Yin Yoga, Ouder – Kind Ceremonies en Reiki.

Hi, ik ben Jolien

Ik ben een kleurrijke vrouw met 1001 ideeën. Boordevol enthousiasme ging ik met veel ideeën aan het rennen en bij keuzes hield ik voornamelijk rekening met anderen. Het resultaat daarvan merkte ik in 2021. Mijn vuur was opgebrand en ik kwam met een burn-out thuis te zitten.  Wat ik deed werkte niet meer. 

En sindsdien ben ik op continue ontdekkingstocht hoe ik harmonie en balans in mijn leven als moeder van jonge kinderen kan ervaren.  En dat gaat met horten en stoten. En dat is oke…  

Yin Yoga was een verademende aanvulling op mijn Yang karakter + Yang levensstijl + Yang maatschappij (veel doen, stress en actie). Het bood mij rust, ontspanning en zachtheid. Yin Yoga was de deur die openging naar een wereld vol NLP, spiritualiteit en energiewerk.  

Gedurende mijn reis de afgelopen jaren heb ik zo veel mooie, handige en simpele tools in mijn gereedschapskist mogen stoppen vanuit diverse hoeken. En deze deel ik graag. Met jou. 

Welkom bij Studio Zee. 

 

Wat ik bied

Wekelijkse Yin lessen

Je vindt mij/Studio Zee wekelijks in Yoga Castricum op maandagavond.

Ouder-Kind Ceremonies

Samen met jou mini vertragen, spelen en verbinden. Echt even samen.

Workshops / Retreats

Regelmatig organiseert Studio Zee workshops en ceremonies in en rondom Castricum. Elk evenement is uniek

Opleidingen en cursussen

September 2021 – Januari 2022: NLP Practitioner bij Marlies Winnips en Wendy van de Beld @ Mind Academy Alkmaar

September 2022: Yin Yoga opleiding bij Alicia Casillas @Radiantly Alive, Ubud, Bali

December 2022: Oosterse Elementen Leer bij Gita Perotti @Healing Space, Bussum, NL

Maart 2023: Reiki 1, traditionele Usui stroming bij Tona Wong Chung en Marcelino Smith @Healing Space, Bussum, NL

Juni 2023: Eenvoudig gezond bij Anna Kruyswijk-van der Heijden @Healing Space, Bussum, NL

Oktober 2023: Kinderyoga bij Helen Purperhart @De Nieuwe Yogaschool, Amsterdam, NL

September 2023 – januari 2024 NLP Master Practitioner @ NTI NLP Limmen

Februari 2024: Reiki 2, traditionele Usui stroming bij Tona Wong Chung en Marcelino Smith @Healing Space, Bussum, NL

April 2024: Spiraling Deeper, een verdieping in de meridianen en Yin Yoga bij Anoshe Overington en Gite Perrotti-Schuit @Stillnessinyoga