About Studio Zee

Dit is de plek waar jij kunt ontdekken wie je echt bent. Hier komt Yin Yoga, Mindfulness, Oosterse Elementen Leer, en de kracht van taal en mindset samen. Studio Zee staat voor ontspanning, plezier en spiritualiteit.

Studie Zee is voor iedereen die wilt onstpannen, opladen en loslaten. Wanneer we Yin en Yang in onszelf in balans brengen, is er ruimte voor groei. Je perspectief kan veranderen, je ziet meer kansen, ervaart meer energie en zelfvertrouwen. Bewandel dit pad met mij vol nieuwsgierigheid en laat je verrassen door al het moois wat je tegenkomt. 

Hi, ik ben Jolien

De oprichter van Studie Zee. Mijn ervaringen, kennis en inspiratie delen met jou, zodat jij je leven kunt inrichten op een manier waar jij gelukkig van wordt, maakt mij gelukkig. Samen staan we sterker.

2021 was een heftig jaar voor mij. Ik werd voor de tweede keer moeder, kreeg een burn-out en verloor mijn moeder aan kanker. Het werd snel duidelijk; wat ik deed, werkte niet meer. Ik moest opnieuw beginnen. Het opende een deur naar een nieuwe werkelijkheid. Een lang en intensief persoonlijk ontwikkelingstraject begon. En een van de mooiste inzichten was, ik heb het nodig om samen met mijn gezin te zijn op een plek die mij intens gelukkig maakt. En zo ontstond het plan om voor 6 maanden naar Bali te vertrekken. En hier ontstond Studio Zee.

Wat ik bied

Wekelijkse Yin lessen

Je vindt Studio Zee wekelijks in Yoga Castricum op maandagavond.

Privé Yin Yoga

Een les aangepast aan jouw behoeften. Een cadeau voor jezelf.

Thematische Workshops

Regelmatig organiseert Studio Zee workshops en ceremonies in en rondom Castricum. Elk evenement is uniek

Opleidingen en cursussen

September 2021 – Januari 2022: NLP Practitioner bij Marlies Winnips en Wendy van de Beld @ Mind Academy Alkmaar

September 2022: Yin Yoga opleiding bij Alicia Casillas @Radiantly Alive, Ubud, Bali

December 2022: Oosterse Elementen Leer bij Gita Perotti @Healing Space, Bussum, NL

Maart 2023: Reiki 1, traditionele Usui stroming bij Tona Wong Chung en Marcelino Smith @Healing Space, Bussum, NL

Juni 2023: Eenvoudig gezond bij Anna Kruyswijk-van der Heijden @Healing Space, Bussum, NL

Oktober 2023: Kinderyoga bij Helen Purperhart @De Nieuwe Yogaschool, Amsterdam, NL

December 2023: Reiki 2, traditionele Usui stroming bij Tona Wong Chung en Marcelino Smith @Healing Space, Bussum, NL

September 2023 – januari 2024 NLP Master Practitioner @ NTI NLP Limmen