Loslaten

De volle maan staat voor ‘loslaten’. Loslaten wat jouw niet meer dient. Bepaalde gewoonten, mensen, objecten, gevoelens en gedachten. Pas wanneer je iets loslaat dat je niet meer dient ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Voor die droom of die wens die je al zo lang koestert en die in jouw zit.

De maan is de tegenhanger van de zon. De maan is vrouwelijk, zacht en inwaarts terwijl de zon mannelijk, energiek en uitwaarts is. De maan is Yin en de zon is Yang. De zon en maan draaien om elkaar en vormen samen één onafscheidelijk geheel.

Deze specifieke maan wordt ook wel de blauwe maan genoemd. Blauw is de kleur van het water-element in de Oosterse Geneeskunde. En het water element is het meest Yin element en representeert loslaten.

Alle puzzelstukjes vallen langzaam op hun plek.

Op 31 augustus is het een Super Maan. Het is de volle maan die het dichtstbij de aarde staat en dus voel je haar kracht. Dit is het moment om die energie van de maan te gebruiken in jouw voordeel.

Jij gaat bewust loslaten wat jou niet meer dient. En wij nemen jou vol liefde stap voor stap mee in dit proces. De avond zal bestaan uit een wandeling door het prachtige Castricumse duingebied en een Moen cirkel met Yin Yoga en Ademwerk.

Yin Yoga
Door ons lichaam op liefdevolle en zachte wijze te stretchen en uit te rusten en op te laden creëren we ruimte in ons lichaam en in onze gedachte. Het helpt je de rust te vinden. Het helpt je om naar binnen te keren, te centreren en daar je rust te vinden. Zodat je leert te vertrouwen in jezelf en het universum. Samen zijn we één.

Ademcirkel
De longen staan in verbinding tussen je buiten en je binnenwereld. Je ademt letterlijk je buitenwereld in, gebruikt wat je nodig hebt en laat los wat je niet meer dient. Tijdens een ademcirkel ervaar je je eigen unieke proces, adem je met een groep en is de opstelling een cirkel en adem je verbonden (circulair) Samen ademen zorgt voor een diepe verbinding.

Wandelen + Yin Yoga + Ademsessie + natuur = Super Moen Cirkel

Het wordt een fantastisch mooie avond. We hopen jou 31 augustus te mogen verwelkomen.
Liefs, Jolanda en Jolien

 

Praktische informatie:
Wanneer: 31 augustus 2023
Hoe laat: 19.00-21.30uur
Waar: in het Castricumse duingebied (exacte locatie wordt nog gecommuniceerd)
Prijs: 55 euro (maximaal 8 plekken)

Reserveer je plekje hier: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/64308/super-moen-cirkel/event-info/