De naam ‘Studio Zee’ voelt voor mij heel natuurlijk terwijl velen toch nieuwsgierig vragen hoe ik daar op gekomen ben. Bij deze deel ik het verhaal

Studio, een gevoel van thuiskomen

 ‘Studio’ komt voort uit ‘yogastudio’. De plek waar mijn healing en enthousiasme 4 jaar geleden is begonnen. En bij Studio Zee neemt yoga een centrale plek in. Daarnaast heeft ‘Studio’ voor mij nog een emotionele betekenis. Het is een is subtiele verwijzing naar het atelier van mijn moeder. 

Mijn moeder had naast haar 3 dochters, een vierde kind, namelijk ‘Mem’s Atelier’. Haar bedrijf waar ze elk vrij uur, voor haar ziekte, met liefde spendeerde. Lekker fröbelen met bloemen, planten, en  metalen frames waar zij kunstwerkjes van maakte voor in huis en tuin. Haar Atelier was haar thuis en ik wens dat jij je ook thuis voelt bij Studio Zee.

Zee, in een flow op zoek naar je eigen kern

 En ja, waarom dan ‘Zee’. Als ik zeg: dat heeft het universum me verteld, klinkt dat voor jou misschien een beetje zweverig. Maar voor mij voelt dat zo. Ik zal uitleggen hoe dat is gegaan.

 In 2022 ben ik met mijn gezin voor 6 maanden naar Bali vertrokken. Tijdens mijn tijd daar kwam het ‘water element’ constant naar de oppervlakte. Vele miracle mornings heb ik doorgebracht op het strand met zonsopgang, zwom ik elke dag in het zwembad en sliep ik in onze villa in de ‘water’ kamer. Toen ik het universum vroeg voor inspiratie voor een naam, kwam ik op meerdere plekken ‘Zee’ tegen. Terwijl dit geen woord in het Bahasa Indonesia is en niet in het Engels. Ik zag het als een teken. En wanneer je een vraag stelt aan het universum voelt het wrang om het antwoord dat tot je komt te negeren.

 Na het uitschrijven van ‘Studio Zee’ voelde het goed en ging ik uitzoeken wat ‘zee’ en ‘water’ symbolisch betekenen en wat het betekent voor mij. Want ik wilde wel dat de betekenis in lijn staat met de visie van ontspannen, flow en groei.

 En dan ga je googelen en rondkijken en kwam ik deze informatie tegen (Ik viel haast stijl achterover).