Kom in verbinding met de energie maan, zet jouw intentie en geef je leven richting naar jouw droombestemming.

15 september is het Nieuwe Maan.

Laat je verwonderen door de magische energie van de maan.

Op deze nazomeravond staat de nieuwe maan hoog boven in de hemel. De nieuwe maan brengt nieuwe energie. Energie om plannen, wensen en ideeën tot uiting te brengen. Je voelt het misschien al bruisen. Deze energie gaan we gezamenlijk absorberen en gebruiken ten goede van ons eigen levenspad. Samen gaan we deze avond op zachte wijze een krachtige persoonlijke intentie zetten. Deze intentie/wens geven we een plek in ons onderbewustzijn. Ons onderbewustzijn in samenwerking met het universum gaat ‘het werk’ voor ons doen.

Dit klinkt misschien ongeloofwaardig, maar laat je maar verwonderen door het resultaat.

Wat kun je verwachten van deze avond:

Je komt uit hoofd en in je lijf. Even afzakken naar het hier en nu. Je neemt afstand van je gedachten en laat los wat je niet verder brengt. Hierdoor geef je ruimte aan jouw wens, plan, idee. Wat wil je meer van in het leven? Je zet een eigen persoonlijk intentie op zachte maar krachtige. We schrijven die op en nemen die mee naar huis, zodat deze intentie bewust en onbewust je leven de aankomende weken richting gaat geven.

Deze avond zal gevuld worden met prachtige mensen, met Yin Yoga die toegankelijk is voor iedereen, we doen een korte meditatie/visualisatie, zetten een intentie en geven deze een plekje in ons onderbewustzijn.

Met droog weer beginnen we boven op de uitkijktoren boven de Papenberg, Castricum, om in verbinding te komen met de energie van de maan. Vervolgens wandelen we naar Anandi Yoga waar de rest van het programma zal plaatsvinden.

Belangrijk om te weten: Je hoeft die intentie niet nu al te hebben. Gedurende de avond zal die vanzelf naar boven drijven.

 

Laat je verwonderen door de magische energie van de maan.

 

Praktische informatie:
Wanneer: 15 september 2023
Hoe laat: 19.00-21.30uur
Waar: We starten met droog weer bovenop de uitkijktoren bij de Papenberg en eindigen de avond bij Anandi Yoga in de Burgemeester Mooijstraat. Bij regen, zal de hele avond daar plaatsvinden
Prijs: Early Bird tot en met 1 september 33 euro pp. Na 1 september 39 euro pp

Reserveer je plekje hier: https://hipsy.nl/shop/23295-nieuwe-maan-ceremonie