Na een drukke dag, stap je in de auto, op naar een avond vol ontspanning. Na enkele kilometers verandert langzaam het landschap. De snelweg en industrieterreinen worden verruild voor vergezichten met bloemenvelden, molens en boerderijen. Je rijdt de rust en ruimte tegemoet. 

En daar op dat dijkje sla je af. Ben je wel goed? Ja, dit is de plek waar het vanavond gaat gebeuren. Je zet de auto neer en zodra je uitstapt ruik je de landelijke geuren en word je verwelkomd door een enorme tuin vol bomen die in bloei staan. Over het kleine pad loop je een stukje verder en ervaar je het weidse gevoel. Zodra je om de hoek komt, zie je het welkomstvuur met daarachter een magische Yurt. Een plek die met veel aandacht en liefde is ingericht voor unieke ontmoetingen en belevenissen. En vanavond, mag jij die magie ervaren.

Onder het genot van een kopje thee, kun je, voordat de avond begint, bijkomen in de hangmatten, met uitzicht over de landerijen. 

Zodra we compleet zijn, begint jouw reis. Een reis van je hoofd naar je hart. 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Dan nodigen wij jou uit voor ons mini-retraite:

Deep relaxation | Sound Journey | Slow Yoga

Jennifer verzorgt een ontspannende klankreis. Laat je meevoeren op de klanken van o.a. klankschalen, voor de ultieme ontspanning.

Jolien begeleidt ons met Slow Yoga gedurende de Sound Journey. Een vorm van yoga die voor iedereen geschikt is met het doel: je lichaam optimaal laten uitrusten zodat de klankschalen nog beter haar werk kunnen doen.

Samen creëren wij een avond waar jij alleen maar hoeft te ZIJN en mag ontspannen.

 

Praktische informatie:

Wanneer: 5 juli 2023
Yurt open: 19.00uur
Aanvang: 19.15uur tot +/- 21.15uur
Waar: Magische plek in Grootschermer, vlakbij Alkmaar
Prijs: 66,00 (maximaal 8 plekken beschikbaar)

Tickets koop je hier:  https://hipsy.nl/event/16677-mini-retraite


Wie zijn wij:

Hi, ik ben Jennifer, al enkele jaren ben ik gegrepen door de magische werking van klankschalen. Ik vind het enorm fijn om de kracht van klankschalen in te zetten tijdens retraites en 1-op-1-sessies.  Naast het werken met klankschalen, werk ik ook met de kracht van de adem. Als ademcoach verzorg ik workshops, groeps- en individuele sessies. Op die manier wil ik zoveel mogelijk mensen aansteken met het ademvirus, en laten ontdekken wat bewust ademen voor je kan betekenen. Ik garandeer je, er gaat een wereld voor je open.

Wil je meer informatie? Dan verwijs ik je graag door naar mijn site; www.jenniferduijncoaching.nl.

 

Hi, ik ben Jolien. Moeder van 2 jonge dochters en woonachtig in Castricum. Al 14 jaar beoefen ik op en af diverse vormen van yoga. In 2021 ontdekte ik de langzame Yin Yoga in een tijd waarin ik het emotioneel en mentaal zwaar had. Het bracht me in balans, het bracht me rust en dat brengt het me nog steeds. Yin Yoga is voor mij ontspanning en therapie. Gedurende mijn half jaar in Bali heb ik de opleiding gedaan, puur voor mezelf. Maar na de afronding besefte ik me, dat ik dit met de wereld, met jou wil delen. Het liefst doe ik dat door dit soort magische momenten; echte cadeautjes voor jezelf die eigenlijk geen luxe product, maar broodnodig zijn.

Ik omschrijf mijn yoga stijl als rustig, toegankelijk en praktisch. En door het werken met kleine groepen is er volop tijd voor persoonlijke begeleiding en dat vind ik heel belangrijk.

Wil je meer over mij, mijn reis en mijn magische momenten weten? Kijk dan op www.studio-zee.nl