Wil jij 2024 energiek beginnen en weten hoe jij verder mag opbloeien?

Het is december. Het hart van de winter. De energie verzwaard. De tijd om naar binnen te keren, te verbinden met nabije familie en vrienden en je te voeden aan het kaarslicht.

Hard nodig ook voor de kiemkracht die er straks in het voorjaar los komt.

Wil jij 2024 energiek en met een helder doel beginnen? Open staan voor dat wat er bij jou wil ontstaan aan nieuwe plannen of wendingen in jouw (zakelijk) leven?

Wees dan op 9 februari bij onze tweede editie van Yin Yoga & Systemisch Werk: Kiemkracht.

Een dag gevuld met Zachte Yin Yoga, Systemisch Werk/Opstellingen, Meditatie en heerlijke lunch. In de prachtige, warme en verfrissende locatie I AM Krommenie.

Deze dag wordt verzorgd door Marthe van der Molen (Systemique) en Jolien Bangma (Studio Zee).

Over ons:

Marthe begeleidt op een liefdevolle en nuchtere manier. Zij vertrouwd erop dat jouw systeem zal laten zien wat jij nu mag aankijken. Daarbij houd jij altijd de regie.

Jolien benadert Yin Yoga op laagdrempelige en praktische wijze, zodat die voor iedereen toegankelijk is. Door te vertragen vind jij rust en ontspanning in je eigen lichaam en gedachten. En kan de energie weer vrij stromen.

Wat is een opstelling?

Een opstelling is een ruimtelijke weergave van een innerlijk beeld wat in jouw leeft, verbonden met jouw systeem van herkomst. Tijdens een opstelling onderzoeken we waar jouw vraag mee verbonden is. Vaak is hij op een bepaalde manier verbonden met personen of gebeurtenissen uit jouw familiegeschiedenis. Doormiddel van representanten (deelnemers die zich kunnen verplaatsen in familieleden of gebeurtenissen) wordt er vaak veel duidelijk over jouw vraag en welke stappen rust kunnen brengen in het systeem en maken dat jij meer energie krijgt en een beweging kan maken rondom jouw vraag.

Zowel als vraag inbrenger, representant of toeschouwer voel je mee met de opstelling. Vaak zijn er thema’s die ook bij jou leven en daardoor ook in beweging komen.

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een zachte vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is. Ervaring is daarom niet nodig. Door subtiele houdingen aan te nemen voor enkele minuten ervaart je lichaam op diepere lagen ontspanning en kan energie vrijer stromen.

Locatie: I Am Krommenie. Kaartjes te koop via https://hipsy.nl/event/34714-kiemkracht-one-day-retreat

Volg Studie Zee
Openingstijden

Ma-Vr: 08:00 – 17:00

Telefoonnummer

0629399662

Adres

Eerste Groenelaan 71
Castricum, 1901 TB