Deze bril is to die for! Ik zag hem bij insta famous Lizet Greve (die trouwens heel vaak toffe outfits draagt en af en toe een collectie uitbrengt bij Guts & Gusto, linkjes vind je onderaan de pagina) en ik was verkocht.

Mijn eerste gedachte was: zo’n spraakmakende bril, zal wel designer zijn en een godsvermogen kosten. But Google proved me wrong.

Hij was slechts een paar Euro bij bol.com. Oké ik zal natuurlijk als eerste toegeven dat dit niet duurzaam is. En dat vind ik echt heel jammer. Maar ik ben niet perfect en ik ben gezwicht. 

Deze showstopper bril zit echt lekker en heeft goede glazen. Mijn vorige kwaliteit zonnebril van Ray Ban heeft het 10 jaar overleefd. En ik heb de intentie om deze ook helemaal af te dragen om zo nog een beetje bewust met m’n aankoop om te gaan…

Yes yes, I caved for consumerism. But I love it and will wear it till it falls a part. I promise.

Hopelijk gaat hij nog vele zomers mee want ik word instant blij wanneer ik mezelf in de spiegel tegenkom en ik krijg de leukste complimenten.

En ja deze blog heeft dan misschien niks met yoga te maken. Wel met stijl en geluk. En dat vind ik minstens net zo belangrijk. (Later volgt een topper van een blog waarom stijl voor mij zo belangrijk is en hoe ik mijn eigen stijl aan het vinden ben)

But for now, please remember: ‘Dress how you want to feel’

Dus, wil jij deze zomer ook de Blits zijn op alle festivals, in de supermarkt en op het schoolplein? Hier bestel je de bril:

En dit is Lizet Greve d’r insta: https://www.instagram.com/lizetgreve/

En hier vind je Guts & Gusto: https://www.gutsgusto.com/nl/collections/colour-clash-by-lizet