Gebruik al je zintuigen gedurende deze reis van hoofd naar hart en kom volledig tot ontspanning.

Op deze herfstachtige avond stap je een kleurrijke zaal die warmte uitstraalt binnen. Het voelt als thuiskomen in deze ruimte vol plantjes, kunst, accessoires en warme vloerkleden. Aan elk detail is gedacht. De kamer is verlicht met tientallen kaarsen. Je voelt de gehaastheid en de stress van de dag bij binnenkomst meteen van je afglijden.

Je wordt verwelkomd door Jennifer en Jolien en onder het genot van een kopje thee, mag je ‘jouw’ plekje uitzoeken en even tot jezelf komen in alle rust.

Zodra we compleet zijn, begint jouw reis. Een reis van je hoofd naar je hart. 

Deep relaxation | Sound Journey | Slow Yoga

Jennifer verzorgt een ontspannende klankreis. Laat je meevoeren op de klanken van o.a. klankschalen, voor de ultieme ontspanning.

Jolien begeleidt ons met Slow Yoga gedurende de Klankreis. Een vorm van yoga die voor iedereen geschikt is met het doel: je lichaam optimaal laten uitrusten zodat de klankschalen nog beter haar werk kunnen doen.

Samen creëren wij een avond waar jij alleen maar hoeft te ZIJN en mag ontspannen.

 

Praktische informatie:

Wanneer: 3 oktober 2023
Hoe laat: 19.00-21.30uur (de deuren openen om 18.50uur)
Waar: Het Atelier, Uitgeest
Prijs: 66,00 Euro

Tickets koop je hier: https://hipsy.nl/event/23342-deep-relaxation-sound-journey-slow-yoga

 

Wie zijn wij:

Hi, ik ben Jennifer, al enkele jaren ben ik gegrepen door de magische werking van klankschalen. Ik vind het enorm fijn om de kracht van klankschalen in te zetten tijdens retraites en 1-op-1-sessies.  Naast het werken met klankschalen, werk ik ook met de kracht van de adem. Als ademcoach verzorg ik workshops, groeps- en individuele sessies. Op die manier wil ik zoveel mogelijk mensen aansteken met het ademvirus, en laten ontdekken wat bewust ademen voor je kan betekenen. Ik garandeer je, er gaat een wereld voor je open.

Wil je meer informatie? Dan verwijs ik je graag door naar mijn site; www.jenniferduijncoaching.nl.

Hi, ik ben Jolien. Moeder van 2 jonge dochters en woonachtig in Castricum. Yin Yoga heeft mij in moeilijke fases van mijn leven zo veel moois gebracht. Dat deel ik graag met jou doow het creëren van mooie momenten.

Door middel van zachte Yin Yoga help ik jouw lijf ultiem ontspannen, zodat energie weer vrij kan stromen. Ik omschrijf mijn yoga stijl als rustig, toegankelijk, praktisch en luchtig.

Wil je meer over mij, mijn reis en agenda weten? Kijk dan op www.studio-zee.nl