3 oktober

Deep Relaxation | Sound Journey | Slow Yoga

Gebruik al je zintuigen gedurende deze reis van hoofd naar hart en kom volledig tot ontspanning. Op deze herfstachtige avond stap je een kleurrijke zaal die warmte uitstraalt binnen. Het voelt als thuiskomen in deze ruimte vol plantjes, kunst, accessoires en warme vloerkleden. Aan elk detail is gedacht.

5 november

Inner Flow

Van herfst naar winter, in verbinding met je lijf. En liefdevol gedragen worden door jouw systeem, deze middag komt alles samen.

Waar Yin Yoga en Systemisch Werk elkaar ontmoeten. Waar lichamelijke en mentale blokkades worden opgeheven en je verwelkomd wordt door flow.

19 november

Ouder-kind ceremonie

Samen vertragen en verbinden door samen te bewegen, luisteren en lachen. Écht even samen. We gaan samen bewegen, luisteren en lachen. Door dingen samen te ontdekken, nieuwe dingen te proberen en samen te lachen ontstaan de mooiste herinneringen. Voor kinderen van +- 4-6 jaar

Groepsles

Elke week geef ik les bij Yoga Castricum. Een bundeling van energie in de Studio. Waar je samen tijdens een reguliere Yin les even loskomt van je dagelijkse leven.

Workshops

Regelmatig organiseert Studio Zee in de omgeving van Castricum workshops van 1,5 a 2 uur. Zo heb je echt even de kans om tijd voor jezelf te nemen. Deze momenten hebben een thema zoals Candlelight Yin Yoga en Volle Maan ceremonie. Ben je nieuwsgierig? Hieronder vind je de agenda.

Prijs op aanvraag

Organiseer je zelf wat?

Als je intresse hebt om mij in te huren om bij jou Yin Yoga te geven op een workshop of retreat, neem gerust contact met me op.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe workshops, nieuwe blogs en nieuwe lessen. We sturen alleen een mail als er echt iets te vertellen valt.